Інформація щодо попередніх висновків у справі № 290/60/69-рп/к.23 за ознаками вчинення ФОП Ілюхіною О.В. та ФОП Коваленком А.А. порушення законодавства про ЗЕК

Опубліковано 18 січня 2024 року о 12:01

За попередніми висновками від 15.09.2023 № 60-03/213п у справі № 290/60/69-рп/к.23 пропонується:

Внести на розгляд адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дане подання з попередніми висновками і матеріали справи № 290/60/69-рп/к.23 та прийняти рішення, яким:

1. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кава, чай та супутня продукція» [Лоти №№ 2, 3], яка проводилась ДВНЗ «Національна академія Служби безпеки України» за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2018-04-12-002059-а.

2. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Чай чорний», яка проводилась Київським міським пологовим будинком № 5 за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2019-04-11-000123-с.

3. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Какао», яка проводилась навчально-виховним комплексом «Домінанта» (дошкільним навчальним закладом – спеціалізованою школою І ступеня – суспільно-гуманітарною гімназією – СШ № 204 з поглибленим вивченням фізичної культури) за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-02-05-002677-а.

4. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом])

вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Чай чорний крупнолистковий вищого ґатунку», яка проводилась комунальним некомерційним підприємством «Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня» Тернопільської обласної ради за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-02-06-000954-с.

5. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Чай широколистий, напій кавовий (злаковий)», яка проводилась Київським психоневрологічним інтернатом за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-02-06-001449-а.

6. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кавовий напій розчинний, чай чорний», яка проводилась комунальним некомерційним підприємством Львівської обласної ради «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи» за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-02-11-001024-b.

7. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кава, чай та супутня продукція» (Кава, чай та супутня продукція)», яка проводилась ДП «Морський торговельний порт «Южний» за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-02-11-003810-b.

8. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «ДК 021:2015 – 15840000-8 Какао, шоколад та цукрові кондитерські вироби», яка проводилась Жмеринським психоневрологічним

будинком-інтернатом за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-02-26-001714-а.

9. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кава, чай та супутня продукція (15863000-5 Чай)», яка проводилась комунальним некомерційним підприємством «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» Сєвєродонецької міської ради за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-03-04-002356-b.

10. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кава, напої кавові та чай в асортименті» [Лот № 1], яка проводилась Сумським державним університетом за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-03-17-003181-а.

11. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Чай чорний крупнолистовий та код відповідно до ДК 021:2015:15860000-4 (кава, чай та супутня продукція)», яка проводилась Спеціалізованим будинком для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на вул. Котельникова, 32/11 за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-03-19-001088-а.

12. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Код ДК 021:2015 – 15860000-4 – Кава, чай та супутня продукція (Чай чорний)», яка проводилась комунальною установою «Новоборівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-04-02-001016-b.

13. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець

Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кава, чай та супутня продукція (Кава злакова (цикорій), чай)», яка проводилась Дитячим спеціалізованим санаторієм «Ялинка» Територіального медичного об’єднання «Санаторного лікування» у місті Києві за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2020-05-26-003563-b.




Тридцятого січня 2024 року об 11 годині 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 45, відбудеться засідання адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України по прийняттю рішення у справі № 290/60/69-рп/к.23 про порушення фізичною особою-підприємцем Ілюхіною Оленою Володимирівною та фізичною особою-підприємцем Коваленком Андрієм Анатолійовичем законодавства про захист економічної конкуренції.

Участь сторін у розгляді справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції – ПРАВО, а не обов’язок. Адміністративна колегія розглядає справи перш за все на основі раніше наданих сторонами документів та письмових пояснень. Тобто, розгляд справи може відбуватися без персональної участі сторін у засіданні.

У разі прийняття стороною рішення про участь у засіданні адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України просимо проінформувати територіальне відділення до 29.01.2024 за тел. 248-08-92 або на е-mаіl: [email protected].

Для допущення на засідання при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу та відповідні повноваження представника.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux