Інформація щодо попередніх висновків у справі № 294/60/73-рп/к.23 за ознаками вчинення ФОП Ілюхіною О.В., ФОП Коваленком А.А. та ФОП Стужуком О.В. порушення законодавства про ЗЕК

Опубліковано 18 січня 2024 року о 12:03

За попередніми висновками від 15.09.2023 № 60-03/212п у справі № 294/60/73-рп/к.23 пропонується:

Внести на розгляд адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дане подання з попередніми висновками і матеріали справи № 294/60/73-рп/к.23 та прийняти рішення, яким:

1. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]), фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Стужук Олександр Віталійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кава, чай та супутня продукція (15860000-4) (Кава)», яка проводилась Департаментом господарського забезпечення Служби безпеки України за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2019-04-24-000213-с.

2. Визнати, що фізична особа-підприємець Ілюхіна Олена Володимирівна (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]), фізична особа-підприємець Коваленко Андрій Анатолійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) та фізична особа-підприємець Стужук Олександр Віталійович (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Кава, чай та супутня продукція (15860000-4) (Чай)», яка проводилась Департаментом господарського забезпечення Служби безпеки України за допомогою електронної системи «Prozorro», ідентифікатор закупівлі в системі – UA-2019-04-24-000227-с.


Тридцятого січня 2024 року об 11 годині 10 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 45, відбудеться засідання адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України по прийняттю рішення у справі № 294/60/73-рп/к.23 про порушення фізичною особою-підприємцем Ілюхіною Оленою Володимирівною, фізичною особою-підприємцем Коваленком Андрієм Анатолійовичем та фізичною особою-підприємцем Стужуком Олександром Віталійовичем законодавства про захист економічної конкуренції.

Участь сторін у розгляді справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції – ПРАВО, а не обов’язок. Адміністративна колегія розглядає справи перш за все на основі раніше наданих сторонами документів та письмових пояснень. Тобто, розгляд справи може відбуватися без персональної участі сторін у засіданні.

У разі прийняття стороною рішення про участь у засіданні адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України просимо проінформувати територіальне відділення до 29.01.2024 за тел. 248-08-92 або на е-mаіl: [email protected].

Для допущення на засідання при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу та відповідні повноваження представника.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux