Інформація щодо ППВ у справі № 316/60/99-рп/к.23 за ознаками вчинення ТОВ «БВП «ЄЛЬКІН і К» і ФОП Чверкалюком Г.В. порушення ЗЕК та про дату її розгляду

Опубліковано 04 червня 2024 року о 13:40

  За попередніми висновками від 09.05.2024 № 60-03/127-П у справі № 316/60/99-рп/к.23 пропонується: 


   1. Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «БУДІВЕЛЬНОВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЄЛЬКІН і К» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) та фізична особа-підприємець Чверкалюк Григорій Васильович (РНОКПП інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі за допомогою електронної системи «Прозорро», яка проводилась Військовою частиною інформація з обмеженим доступом за предметом «Капітальний ремонт діючих виробничих сховищ інформація з обмеженим доступом у військовій частині інформація з обмеженим доступом, яка знаходиться за адресою: інформація з обмеженим доступом (код ДК 021:2015 - 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація)», ідентифікатор закупівлі у системі – UA-2021-07-20-010141-b. 

  2. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю БУДІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЄЛЬКІН і К» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
3. За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на фізичну особу-підприємця Чверкалюка Григорія Васильовича (РНОКПП інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
4. Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «БУДІВЕЛЬНОВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЄЛЬКІН і К» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) та фізична особа-підприємець Чверкалюк Григорій Васильович (РНОКПП інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі за допомогою електронної системи «Прозорро», яка проводилась Військовою частиною інформація з обмеженим доступом за предметом «Капітальний ремонт діючих виробничих сховищ інформація з обмеженим доступом у військовій частині інформація з обмеженим доступом, яка знаходиться за адресою: інформація з обмеженим доступом (код ДК 021:2015 - 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація:)», ідентифікатор закупівлі у системі – UA-2021-05-27-000960-c.
5. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю БУДІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЄЛЬКІН і К» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції».
6. За порушення, вказане в пункті 4 резолютивної частини цього подання, накласти на фізичну особу-підприємця Чверкалюка Григорія Васильовича (РНОКПП інформація з обмеженим доступом) штраф відповідно до статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції»
           Одинадцятого червня 2024 року об 11 годині 10 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, відбудеться засідання адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України по прийняттю рішення у справі № 316/60/99-рп/к.23 про порушення товариством з обмеженою відповідальністю «БУДІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЄЛЬКІН і К» і фізичною особою-підприємцем Чверкалюком Григорієм Васильовичем законодавства про захист економічної конкуренції. У зв’язку з наведеним, пропонуємо керівнику або уповноваженій особі бути присутніми на засіданні адміністративної колегії, при собі мати документи, що підтверджують право представляти інтереси ТОВ «БВП «ЄЛЬКІН і К» і ФОП Чверкалюка Г.В. Про участь у засіданні адміністративної колегії просимо поінформувати територіальне відділення до 10.06.2024 на е-mаіl: [email protected] або за тел. 248-08-92.        

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux