Інформація щодо попередніх висновків у справі № 114/60/117-рп/к. за ознаками вчинення ФОП Казаряном Н.П. та ПП «Захід-Монтажбуд» порушення законодавства про ЗЕК та про дату її розгляду

Опубліковано 22 травня 2024 року о 07:18

За попередніми висновками від 24.04.2024 № 60-03/115п у справі № 114/60/117-рп/к.21 пропонується:

Внести на розгляд адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дане подання з попередніми висновками і матеріали справи № 114/60/117-рп/к.21 та прийняти рішення яким:

1. Визнати, що приватне підприємство «Захід-Монтажбуд» (попередня назва – ПП «ЛІСОВИЙ КРАЙ») (ідентифікаційний код юридичної особи «Інформація, доступ до якої обмежено») та фізична особа-підприємець Казарян Нарек Петросович («Інформація, доступ до якої обмежено») вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у процедурі закупівлі «Дитячі речі першої необхідності при народженні дитини – Іграшка розвиваюча, килимок розвиваючий» закупівлі, яка проводились Департаментом соціальної політики Черкаської міської ради (ідентифікаційний код юридичної особи («Інформація, доступ до якої обмежено»), за допомогою електронної системи закупівель «Prozorro», ідентифікатор закупівлі UA-2019-02-12-002274-a.

2. За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» (у редакції, чинній на момент виникнення правовідносин, тобто до 01.01.2024), накласти на приватне підприємство «Захід-Монтажбуд» (попередня назва – ПП «ЛІСОВИЙ КРАЙ») (ідентифікаційний код юридичної особи «Інформація, доступ до якої обмежено») штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

3. За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» (у редакції, чинній на момент виникнення правовідносин, тобто до 01.01.2024), накласти на фізичну особу-підприємця Казаряна Нарека Петросовича («Інформація, доступ до якої обмежено») штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

Тридцятого травня 2024 року о 12 годині 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Митрополита В. Липківського, 45, відбудеться засідання адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України по прийняттю рішення у справі № 114/60/117-рп/к.21 про порушення ФОП Казаряном Н.П. та ПП «Захід-Монтажбуд» (попередня назва – ПП «ЛІСОВИЙ КРАЙ») законодавства про захист економічної конкуренції.

У разі прийняття стороною рішення про участь у засіданні адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України просимо проінформувати територіальне відділення до 29.05.2024 за тел. 248-08-92 або або на e-mail: [email protected].

Для допущення на засідання при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу та відповідні повноваження представника.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux