Інформація про попередні висновки у справі № 124-02/08.15 щодо порушення ТОВ «Континіум Транс» та ТОВ «Технологічна паливна компанія» ЗЕК і дати її розгляду

Опубліковано 03 червня 2024 року о 08:06

За попередніми висновками від 01.05.2024 № 60-03/121-П у справі № 124-02/08.15 пропонується:

1. Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «Континіум Транс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «Технологічна паливна компанія» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у конкурсної процедури закупівлі за предметом «Паливо рідинне та газ; оливи мастильні (19.20.21-00.00 – лот № 1 – бензин, дизпаливо; 19.20.27.-00.00 – лот № 2 – масло, смазка), яка проводилась державним підприємствам «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів» згідно з оголошенням № 012077, опублікованим в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель 17.01.2015 (лот № 1).

2. За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» (в редакції, чинній на момент виникнення правопорушення, тобто до 01.01.2024) накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Континіум Транс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

3. За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» (в редакції, чинній на момент виникнення правопорушення, тобто до 01.01.2024), накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Технологічна паливна компанія» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.


Одинадцятого червня 2024 року об 11 годині 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, відбудеться засідання адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України по прийняттю рішення у справі № 124-02/08.15 про порушення ТОВ «Континіум Транс» та ТОВ «Технологічна паливна компанія» законодавства про захист економічної конкуренції.

У зв’язку з наведеним, пропонуємо керівнику або уповноваженій особі бути присутніми на засіданні адміністративної колегії, при собі мати документи, що підтверджують право представляти інтереси ТОВ «Континіум Транс» та ТОВ «Технологічна паливна компанія».

Про участь у засіданні адміністративної колегії просимо поінформувати територіальне відділення до 10.06.2024 на е-mаіl: [email protected] або за тел. 248-08-92.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux