Інформація щодо ППВ у справі 102/60/104-рп/к.21 за ознаками вчинення ПП «Захід-Монтажбуд» (ПП «Лісовий Край») та ФОП Ткаченком С.М. порушення законодавства про ЗЕК та про дату її розгляду

Опубліковано 07 квітня 2023 року о 14:45

За попередніми висновками від 04.02.2022 № 60-03/39п у справі № 102/60/104-рп/к.21 пропонується:

Внести на розгляд адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дане подання з попередніми висновками і матеріали справи № 102/60/104-рп/к.21 та прийняти рішення яким:

1. Визнати дії приватного підприємства «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) та фізичної особи-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі [інформація з обмеженим доступом], яка проводилась [інформація з обмеженим доступом], ідентифікатор закупівлі в системі [інформація з обмеженим доступом].

2. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на приватне підприємство «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

3. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на фізичну особу-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

4. Визнати дії приватного підприємство «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) та фізичної особи-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі [інформація з обмеженим доступом], яка проводилась [інформація з обмеженим доступом], ідентифікатор закупівлі в системі [інформація з обмеженим доступом].

5. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 4 резолютивної частини

цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на приватне підприємство «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

6. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на фізичну особу-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

7. Визнати дії приватного підприємства «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) та фізичної особи-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі [інформація з обмеженим доступом], яка проводилась [інформація з обмеженим доступом], ідентифікатор закупівлі в системі [інформація з обмеженим доступом].

8. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на приватне підприємство «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

9. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на фізичну особу-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

10. Визнати дії приватного підприємства «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) та фізичної особи-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі [інформація з обмеженим доступом], яка проводилась [інформація з обмеженим доступом], ідентифікатор закупівлі в системі [інформація з обмеженим доступом].

11. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 10 резолютивної частини цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України

«Про захист економічної конкуренції», накласти на приватне підприємство «Лісовий Край» (ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

12. За вчинення порушення, яке викладене в пункті 10 резолютивної частини цього подання, відповідно абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на фізичну особу-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП [інформація з обмеженим доступом]) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux