Інформація про рішення та розпорядження Північного МТВ за 06.04.2023

Опубліковано 06 квітня 2023 року о 13:52

1.Прийнято рішення у справі № 80/60/82-рп/к.21 про порушення Звягельською міською радою законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 3 статті 50 та частиною першою статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

2. Прийнято рішення у справі № 118/60/123-рп/к.21 про порушення ФОП Ткаченком С.М. та ФОП Назаренко В.А. законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

3.Прийнято рішення у справі № 75/60/77-рп/к.21 про порушення ТОВ «Щит-1», ТОВ «ОК «Кардинал» та ТОВ «ОК «Кардинал-1» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачені пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

4.Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення АТ «Житомиробленерго» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5.Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення ТОВ «ТД «Ратібор» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

6.Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення СТОВ «Птахівник» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

7. Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення виконавчим комітетом Згурівської селищної ради порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

8.Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення ТОВ «Лісса Студіо» та ТОВ «Гідне Житло» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

9.Прийнято розпорядження про початок розгляду справи за ознаками вчинення Лосинівськю Селищною радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

10.Прийнято розпорядження про виправлення описки в рішенні адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 21.03.2022 № 60/11-р/к у справі № 98/60/100рп/к.21, а саме вказаних на 1(першій) сторінці дату прийняття цього рішення вважати «21 березня 2023 року» та зміст тексту «матеріали справи № 98/60/100рп/к.21».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux