Інформація щодо попередніх висновків у справі № 273/60/52-рп/к.23 за ознаками вчинення КП «Полонський завод «Маяк» та ТОВ «Арт буд сервіс» порушення ЗЕК та про дату її розгляду

Опубліковано 12 вересня 2023 року о 12:02

За попередніми висновками від 29.08.2023 № 60-03/192п у справі  № 273/60/52-рп/к.233 пропонується:

1.    Визнати, що колективне підприємство «Полонський завод «Маяк», (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «Арт буд сервіс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів аукціону «Спеціальний дозвіл на користування надрами – Квасівська ділянка. Вартість геологічної інформації – 6 % ціни спеціального дозволу на користування надрами, що визначається на аукціоні (електронних торгах), відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України 

від 10 грудня 2008 № 1075 «Про затвердження Методики визначення вартості геологічної інформації, отриманої за рахунок коштів державного бюджету» (із змінами, внесеними згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2022 № 836). Вартість пакету аукціонної документації – 5 823,79 грн (з ПДВ)», ідентифікатор в системі SUE001-UA-20220817-86937.

2.    За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на колективне підприємство «Полонський завод «Маяк», (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

3.    За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Арт буд сервіс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

4.    Визнати, що колективне підприємство «Полонський завод «Маяк», (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) та товариство з обмеженою відповідальністю «Арт буд сервіс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів аукціону «Спеціальний дозвіл на користування надрами – Оноцьке родовище. Вартість геологічної інформації – 6 % ціни спеціального дозволу на користування надрами, що визначається на аукціоні (електронних торгах), відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 № 1075 «Про затвердження Методики визначення вартості геологічної інформації, отриманої за рахунок коштів державного бюджету» (із змінами, внесеними згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2022 № 836). Вартість пакету аукціонної документації – 39 101,46 грн (з ПДВ)», ідентифікатор в системі SUE001-UA-20220817-56826.

5.    За порушення, яке викладене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на колективне підприємство «Полонський завод «Маяк», (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

6.    За порушення, яке викладене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Арт буд сервіс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

7.    Визнати, що колективне підприємство «Полонський завод «Маяк», (ідентифікаційний код юридичної особи 02969366,  Хмельницька обл.) та товариство з обмеженою відповідальністю «Арт буд сервіс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів аукціону «Спеціальний дозвіл на користування надрами – Нижньокоропецьке родовище. Вартість геологічної інформації – 6 % ціни спеціального дозволу на користування надрами, що визначається на аукціоні (електронних торгах), відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 № 1075 «Про затвердження Методики визначення вартості геологічної інформації, отриманої за рахунок коштів державного бюджету» (із змінами, внесеними згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2022 № 836). Вартість пакету аукціонної документації – 72 550 грн (з ПДВ)», ідентифікатор в системі 

SUE001-UA-20220817-37179.

8.    За порушення, яке викладене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на колективне підприємство «Полонський завод «Маяк», (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

9.    За порушення, яке викладене в пункті 7 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Арт буд сервіс» (ідентифікаційний код юридичної особи інформація з обмеженим доступом) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

Двадцятого вересня 2023 року об 13 годині 00 хвилин за адресою: 

м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, відбудеться засідання адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України по прийняттю рішення у справі 

№ 273/60/52-рп/к.23 про порушення КП «Полонський завод «Маяк» та ТОВ «Арт буд сервіс» законодавства про захист економічної конкуренції.

У зв’язку з наведеним, пропонуємо керівнику або уповноваженій особі бути присутніми на засіданні адміністративної колегії, при собі мати документи, що підтверджують право представляти інтереси КП «Полонський завод «Маяк» та ТОВ «Арт буд сервіс».

Про участь у засіданні адміністративної колегії просимо поінформувати територіальне відділення до 19.09.2023 на е-mаіl: [email protected] або за 

тел. 248-08-92.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux