Інформація про попередні висновки у справі №91/60/93-рп/к.21 про порушення ТОВ «Амлак Стерілокс Україна» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції

Опубліковано 06 жовтня 2022 року о 13:37

             Північним міжобласним територіальним відділення Антимонопольного комітету України розглядається справа № 91/60/93-рп/к.21 за ознаками вчинення ТОВ «Амлак Стерілокс Україна» порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, яка вводить в оману.

           За результатами збирання доказів у справі № 91/60/93-рп/к.21 складено подання                           № 60-03/68п  від 04.08.2022 про попередні висновки у цій справі, яким пропонується:

 Визнати товариства з обмеженою відповідальністю «АМЛАК СТЕРІЛОКС УКРАЇНА» (ідентифікаційний код Інформація, доступ до якої обмежено) з розміщення неповної Інформації 1, 2 та 3 в частині зазначення Товариством на Сайті відомостей про високу ефективність Продукції у захисті від вірусів, бактерій, спор, грибків, біоплівки та універсальний вплив проти всіх видів патогенної флори, а також неточної інформації в частині повідомлення про ефективність Продукції проти COVID-19 порушенням, передбаченим статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, яка вводить в оману.

За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «АМЛАК СТЕРІЛОКС УКРАЇНА» (ідентифікаційний код Інформація, доступ до якої обмежено) штраф у розмірі до п'яти  відсотків доходу (виручки) від реалізації  продукції (товарів, робіт та послуг) за останній звітній рік, що передував року, в якому накладається штраф.

Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю «АМЛАК СТЕРІЛОКС УКРАЇНА» (ідентифікаційний код Інформація, доступ до якої обмежено) припинити порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, зазначене у пункті 1 цього подання шляхом припинення розміщення на сайті https://sterilox.com.ua неповної та неточної інформації, про що проінформувати Північне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України із наданням підтвердних документів.

                Засідання адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо прийняття рішення у справі                              № 91/60/93-рп/к.21 відбудеться 13 жовтня 2022 року об 11 годині 30 хвилин в приміщенні Відділення за адресою: м. Київ, вул. Митрополита В. Липківського, 45.

Пропонуємо керівнику або уповноваженим особам ТОВ «Амлак Стерілокс Україна» бути присутніми на засіданні адміністративної колегії Відділення.

При собі мати документи, що посвідчують особу та відповідні повноваження представника, а також засоби індивідуального захисту.

Про участь у засіданні адміністративної колегії просимо поінформувати територіальне відділення до 15 год. 00 хв. 12.10.2022 на е-mаіl:  [email protected] або тел. 248-08-92 .

           У разі зміни дати проведення розгляду справи буде повідомлено про це додатково.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux