Інформація про попередні висновки у справі № 22/60/24-рп/к.20 за ознаками вчинення ТОВ «Завод Сталь Холдинг» порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції

Опубліковано 01 вересня 2021 року о 15:56

  Розпорядженням адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (далі ‒ Відділення) від 12.03.2020 № 60/24-рп/к розпочато розгляд справи № 22/60/24-рп/к.20 за ознаками вчинення ТОВ «Завод Сталь Холдинг» (ідентифікаційний код юридичної особи 42384790) (попередня назва - «Прушиньскі-Груп») порушення, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання позначень «Прушиньскі» та «PRUSZYNSKI» у назві та електронній адресі Товариства без дозволу (згоди)    ТОВ «Прушиньскі», яке раніше почало використовувати дані позначення у господарській діяльності, що може призвести до змішування з діяльністю цього суб’єкта господарювання.

Згідно з поданням від 20.07.2021 № 60-03/184п про попередні висновки у справі    № 22/60/24-рп/к.20 пропонується:

  • Внести на розгляд адміністративної колегії Відділення матеріали справи № 22/60/24-рп/к.20, зазначене подання та прийняти рішення, яким визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «Завод Сталь Холдинг» (ідентифікаційний код юридичної особи 42384790) (попередня назва ‒ «Прушиньскі-Груп») вчинило порушення, передбачене статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання позначень «Прушиньскі» та «PRUSZYNSKI» у назві та електронній адресі Товариства без дозволу (згоди) товариства з обмеженою відповідальністю «Прушиньскі» (ідентифікаційний код юридичної особи 32925902), яке раніше почало використовувати дані позначення у господарській діяльності, що може призвести до змішування з діяльністю цього суб’єкта господарювання.
  • За порушення, вказане в пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Завод Сталь Холдинг» штраф у розмірі до п'яти  відсотків доходу (виручки) від реалізації товарів, робіт та послуг за 2020 рік.
  • Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю «Завод Сталь Холдинг» у місячний строк припинити порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, шляхом припинення використання позначень «Прушиньскі» та «PRUSZYNSKI» у власній господарській діяльності, зокрема, в електронній адресі, про що повідомити Відділення з наданням підтвердних документів.

07 вересня 2021 року об 11 год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, відбудеться засідання адміністративної колегії Відділення щодо прийняття рішення у справі № 22/60/24-рп/к.20 про порушення ТОВ «Завод Сталь Холдинг» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

У зв’язку з наведеним, пропонуємо керівнику або уповноваженій особі ТОВ «Завод Сталь Холдинг» бути присутніми на засіданні адміністративної колегії. При собі мати документи, що посвідчують особу та право представляти інтереси ТОВ «Завод Сталь Холдинг».

Про участь у засіданні адміністративної колегії просимо поінформувати територіальне відділення до 16 год. 00 хв. 06.09.2021 за тел. 248-08-92 або за електронною адресою Відділення: [email protected].


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux