Проєкт порядку денного засідання на «30» березня 2023 року

Опубліковано 22 березня 2023 року о 12:10

Проєкт порядку денного засідання на «30» березня 2023 року

 о 11.00


І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.


1.Про прийняття рішення у справі № 189/60/37-рп/к.22, про порушення ТОВ «К-Б-К» та ТОВ «Автомобільні Інтелектуальні Технології», вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

2. Про прийняття рішення у справі № 56-3.5/22-2019 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ФОП Тарасюк Катерина Олександрівна та ФОП Опанасенко Ірина Станіславівна вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

3.Про прийняття рішення у справі № 49/60/55-рп/к.20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ДП «Фаворит Опт» АТЗТ «Фаворит» та
ТОВ «ПЕРФЕКТ БІЛДІНГ» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

4. Про прийняття рішення у справі № 56-3.5/21-2019 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ПП «Торгсервіс Полісся» та ФОП Томаха О.В. порушення, яке передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України
«Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, тендерів.

5. Про прийняття рішення у справі № 10/60/10-рп/к.21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ФОП Подоляк М.С., ТОВ «УКРТЕХНОБЕЗ» і ФОП Лащ Б.М. порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

6. Про прийняття рішення у справі № 51/60/51-рп/к.2 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ФОП Смирнової В.В. та ФОП Бобровицької С.В. порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

7. Про прийняття рішення у справі № 67/60/68-рп/к.21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ТОВ «КАПІТАЛ» та ТОВ «ТРАЄКТОРІЯ-С» порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

8. Про прийняття рішення у справі № 161/60/7-рп/к.22 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ТОВ «МЕТА-ГРУП» порушення, передбачене пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки.

9. Про прийняття рішення у справі № 160/60/6-рп/к.22 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ТОВ «АКТИВ-ГРУП» порушення, передбачене пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки.

10. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення ТОВ «БТК Світбуд» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux