Проєкт порядку денного засідання на «18» травня 2023 року

Опубліковано 10 травня 2023 року о 19:15

Проєкт порядку денного засідання на «18» травня 2023 року

 о 11.00


І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.


1.Про прийняття рішення у справі № 216/60/66-рп/к.22 за ознаками вчинення Томашівської сільрадою порушення, передбаченого пунктом 3 статті 50 та частиною першою статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

2.Про прийняття рішення у справі № 217/60/67-рп/к.22 за ознаками вчинення УШОМИРСЬКОЮ С/Р порушення, передбаченим пунктом 3 статті 50 та частиною першою статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

3.Про прийняття рішення у справі № 60/60/65-рп/к.19 за ознаками вчинення ФОП Стеценко О.В. та ФОП Москаленко М.І. порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

4.Про прийняття рішення про розстрочення сплати штрафу «Щит-1», накладеного рішенням адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 06.04.2023 № 60/30-р/к «Про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5.Про прийняття рішення у справі № 99-02/07.14 за ознаками вчинення ТОВ «Чайка» та ТОВ «НВФ «СВ-Плюс» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

6.Про прийняття рішення у справі № 168/60/14-рп/к.22 за ознаками вчинення ТОВ «Параллель-19» та ФОП Власенком В.В. порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

7.Про прийняття рішення у справі № 166/60/12-рп/к.22 за ознаками вчинення ТОВ «Теплокомфорт-Чернігів» та ФОП Чмихуном М.О. порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

8.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення ПП «ТТ-НАФТА» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

9.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення КП «Київтеплоенерго» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

10.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення КП «Київтеплоенерго» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

11. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Семенівською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

12. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Миронівською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

13. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Бориспільською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

14.Про надання рекомендацій Мліївській сільській раді, щодо припинення дій, що містять ознаки порушень законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень, і умов, що їм сприяють.

15.Про закриття контрольного провадження у справі № 132/60/139-рп/к.21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у зв’язку з виконанням ПП «Маяк рішення адміністративної колегії Відділення від 20.04.2023 року № 60/33-р/к у повному обсязі.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux