Проєкт порядку денного засідання на «06» червня 2023 року

Опубліковано 29 травня 2023 року о 21:35

 о 11.00

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1.Про прийняття рішення у справі № № 17/60/17-рп/к.21 за ознаками вчинення
ТОВ «Монолітторг» та ТОВ «ТД «Високовольтне обладнання» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

2.Про прийняття рішення у справі № 260/60/39-рп/к.23 за ознаками вчинення АТ «Київоблгаз» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» (неподання інформації Північному міжобласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлений головою відділення строк).

3.Про прийняття рішення у справі № 251/60/29-рп/к.23 за ознаками вчинення
ТОВ «ТД «Ратібор» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке передбачене пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації на вимогу голови Відділення

4.Про прийняття рішення у справі № 252/60/30-рп/к.23 за ознаками вчинення сільськогосподарським товариством з обмеженою відповідальністю «Птахівник» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

5.Про прийняття рішення у справі № 253/60/31-рп/к.23 за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю Торгівельна компанія «ПОЛІССЯ - ПРОДУКТ» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

6.Про прийняття рішення у справі № 92/60/94-рп/к.21 за ознаками вчинення ТОВ «СКМ Монтаж» та ПП «Магнетто» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке передбачене пункту 1 статті 50 та пункту 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

7.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення АТ «Кристалбанк» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

8.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення ФОП Мкртчян В.Д. та ФОП Акопян А.Г. порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

9.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення ПрАТ «Майдан-Вильський комбінат вогнетривів» та ТОВ «Арт буд сервіс» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

10. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення КП «Полонський завод «Маяк» та ТОВ «Арт буд сервіс» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

11.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення ФОП Вержанської А.В. та ТОВ «Воденергокомплекс» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

12. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Новгород-Сіверською міською радою порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

13.Про початок розгляду справи за ознаками вчинення ПП «Оптітрейд» порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

14.Про надання рекомендацій КП «Київтеплоенерго, щодо припинення дій, що містять ознаки порушень законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють.

15.Про надання рекомендацій Піщівській сільській раді, щодо припинення дій, що містять ознаки порушень законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють.

16.Про закриття контрольного провадження у справі № 201/60/51-рп/к.22 про порушення КП «Черкаське ООБТІ» законодавства про захист економічної конкуренції, у зв’язку із виконанням Рішення адміністративної колегії Відділення від 21.03.2023 № 60/17-р/к у повному обсязі.

17.Про закриття контрольного провадження у справі № № 202/60/52-рп/к.22 про порушення КП «Носівське БТІ» законодавства про захист економічної конкуренції, у зв’язку із виконанням Рішення адміністративної колегії Відділення від 21.03.2023 № 60/15-р/к у повному обсязі.

18.Про закриття контрольного провадження у справі № 202/60/52-рп/к.22 про порушення КП «Н-Сіверське МБТІ» законодавства про захист економічної конкуренції, у зв’язку із виконанням Рішення адміністративної колегії Відділення від 21.03.2023 №

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux