Інформація щодо попередніх висновків у справі 02-05/29-2019 за ознаками вчинення ТОВ «Воля-Дніпро» та ТОВ «ГКС» порушення законодавства про ЗЕК та про дату її розгляду

Опубліковано 04 квітня 2024 року о 14:56

За попередніми висновками від 11.03.2024 № 60-03/67п у справі № 02-05/29-2019 пропонується:


Внести на розгляд адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дане подання з попередніми висновками і матеріали справи № 02-05/29-2019 та прийняти рішення яким:

1.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «Група Компаній Сателіт», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] (м. Дніпро) та товариство з обмеженою відповідальністю «Воля-Дніпро», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] (м. Київ) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі, яка проводилась [інформація з обмеженим доступом], ідентифікатор закупівлі [інформація з обмеженим доступом]. 

2.    За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Група Компаній Сателіт», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] (м. Дніпро) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

3.    За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Воля-Дніпро», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] 

(м. Київ) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

4.    Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «Група Компаній Сателіт», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] (м. Дніпро) та товариство з обмеженою відповідальністю «Воля-Дніпро», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] (м. Київ) вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у тендерній процедурі закупівлі, яка проводилась [інформація з обмеженим доступом], ідентифікатор закупівлі [інформація з обмеженим доступом].

5.    За порушення, яке викладене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Група Компаній Сателіт», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] (м. Дніпро) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

6.    За порушення, яке викладене в пункті 4 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Воля-Дніпро», ідентифікаційний код юридичної особи [інформація з обмеженим доступом] 

(м. Київ) штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux