Інформація про попередні висновки у справі № 118/60/123-рп/к.21 (Відповідачі: ФОП Ткаченко С.М. та ФОП Назаренко В.А.) та про дату ,час та місце її розгляду.

Опубліковано 23 березня 2023 року о 14:41

За результатами розгляду справи № 118/60/123-рп/к.21, розпочатої розпорядженням адміністративної колегії Відділення 26.08.2021 № 60/123-рп/к за ознаками вчинення ФОП Ткаченком С.М. та ФОП Назаренко В.А. порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, складене подання з попередніми висновками у справі від 28.09.2022 № 60-03/115п.

Відповідно до вказаного подання з попередніми висновками, пропонується:

Внести на розгляд адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України матеріали справи 118/60/123-рп/к.21, зазначене подання та прийняти рішення про визнання вчинення порушення фізичною особою-підприємцем Ткаченком Сергієм Михайловичем (РНОКПП «Інформація, доступ до якої обмежено») та фізичною особою-підприємцем Назаренко Вікторією Анатоліївною, (РНОКПП «Інформація, доступ до якої обмежено») законодавства про захист економічної конкуренції, яке передбачене пунктом 1 статті 50 та пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, під час участі у закупівлі «Дитячі речі першої необхідності при народженні дитини – Еко-сумка», що проводилась Департаментом соціальної політики Черкаської міської ради у системі електронних державних закупівель «ProZorro», ідентифікатор закупівлі - UA-2019-02-12-002259-а.

  • За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на фізичну особу-підприємця Ткаченка Сергія Михайловича (РНОКПП «Інформація, доступ до якої обмежено») штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.
  • За порушення, яке викладене в пункті 1 резолютивної частини цього подання, відповідно до абзацу другого частини другої статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», накласти на фізичну особу-підприємця Назаренко Вікторію Анатоліївну (РНОКПП «Інформація, доступ до якої обмежено») штраф у розмірі до десяти відсотків доходу (виручки) суб'єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

Розгляд справи № 118/60/123-рп/к.21 відбудеться на засіданні адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України 06 квітня 2023 року об 11 годині
20 хвилин
у приміщенні Відділення за адресою: м. Київ, вул. Митрополита В. Липківського, 45.

Участь сторін у розгляді справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції – ПРАВО, а не обов’язок. Адміністративна колегія розглядає справи перш за все на основі раніше наданих сторонам документів та письмових пояснень. Тобто, розгляд справи може відбуватися без персональної участі сторін у засіданні.

У разі прийняття стороною рішення про участь у засіданні адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України просимо проінформувати територіальне відділення до 14 год. 00 хв. 05.04.2023 за тел. 248-08-92 або на е-mаіl: [email protected].

Для допущення на засідання при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу та відповідні повноваження представника, а також індивідуальні засоби захисту.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux