До уваги Combinatul de Vinuri «CRICOVA» S. A. !

Опубліковано 29 березня 2024 року о 12:14


АНТИМОНОПОЛЬНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОЛЕГІЇ

ПІВНІЧНОГО МІЖОБЛАСНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ


«28» березня 2024 року № 60/42-рп/к справа № 372/60/42-рп/к.24


м. Київ


 

Про прийняття справи № 227-26.4/264-12

до провадження та присвоєння їй нового номеру

 

Адміністративна колегія Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, розглянувши подання Четвертого відділу досліджень та розслідувань від 13.03.2024 № 60-03/70п про прийняття справи до провадження та присвоєння їй нового номеру,

ВСТАНОВИЛА:

 

Дорученням Антимонопольного комітету України від 13.06.2017 № 13-01/183 Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України уповноважено розглянути справу № 227-26.4/264-12 про порушення Combinatul de Vinuri «CRICOVA» S. A. (місцезнаходження: 2084, Республіка Молдова, м. Крікова, вул. Унгуряну, 1) законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15¹ Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

Відповідно до розпорядження Антимонопольного комітету України від 28.11.2019 № 23-рп «Про реорганізацію територіальних відділень Антимонопольного комітету України» (зі змінами) з 02 червня 2020 року найменування Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України змінено на Північне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (далі – Відділення).

Порядок документообігу у Відділенні регламентується Інструкцією з діловодства Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, затвердженої наказом голови Відділення від 21.08.2020 № 17 (надалі – Інструкція). Відповідно до Інструкції організація документообігу та ведення діловодства у Відділенні здійснюється за окремими напрямами, одним з яких є діловодство при розгляді заяв та справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 7, 14 Закону України «Про Антимонопольний комітет України», Порядком розгляду Антимонопольним комітетом України та його територіальними відділеннями заяв і справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, затвердженого розпорядженням Антимонопольного комітету України 19 квітня 1994 року № 5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 6 травня 1994 року за № 90/299 (із змінами та доповненнями), адміністративна колегія Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України


ПОСТАНОВИЛА:

 

1. Прийняти до провадження Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України матеріали справи № 227-26.4/264-12 за ознаками порушення Combinatul de Vinuri «CRICOVA» S. A. (місцезнаходження: 2084, Республіка Молдова, м. Крікова, вул. Унгуряну, 1) законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15¹ Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

2. Присвоїти справі, зазначеній у пункті 1 резолютивної частини цього розпорядження, номер відповідно до номенклатури справ, затвердженої у Північному міжобласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України та Інструкції з діловодства, затвердженої Наказом Голови Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 21.08.2020 № 17.

3. Доручити збір та аналіз доказів у справі Четвертому відділу досліджень та розслідувань Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.


Розпорядження може бути оскаржене до господарського суду міста Києва у двомісячний строк з дня його одержання.





Голова адміністративної колегії -

Голова відділення Олексій ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux